A Debreceni Kábítószerügyi Egyeztető Fórum és Forrás Lelki Segítő Központ közösen szervezi meg XII. alkalommal a Józanság Napja elnevezésű rendezvényt, Debrecenben
2024. május 24-25-én, melyre az alábbi linken lehet regisztrálni:
https://docs.google.com/forms/
Szeretettel várunk mindenkit!
2 napos program célja, hogy felhívja a helyi társadalom figyelmét, hogy van gyógyulás, van kiút a szenvedélybetegségekből.
Május 24-én pénteken 08:30-tól a Debrecenben működő önsegítő csoportok nyitott ülésein, illetve a Debrecenben működő segítő intézmények, szervezetek bemutatkozásán vehetnek részt az érdeklődők a Debreceni Művelődési Központ és Ifjúsági Ház (DEMKI) 4025 Debrecen, Simonffy u. 21. szám alatt.
Május 25-én szombaton 9 és 15 óra között a Debrecen – Árpád téri református templomban (4028 Debrecen, Árpád tér 3.) az önsegítő csoportok beszámolóira, bizonyságtételekre, valamint szakmai kerekasztal beszélgetésre kerül sor, melyek célja egymás megismerése és az együttműködés erősítése.
A délelőtt során a történelmi egyházak képviselői közösen megemlékeznek a szenvedélybete
A program célja, hogy felhívja a közvélemény és a döntéshozók figyelmét arra, ho
|