Webkonferencia a negatív gyermekkori élmények hatásáról

Forrás: Kef.hu


MEGHÍVÓ


A Negatív Gyermekkori Élmények Hatása a Szenvedélybetegségek Kialakulására, a Felismerés és a Megelőzés Lehetősége; Kábitószer-prevenció az Iskolapad Mellett – WebKonferencia – 2020


A Májbetegekért Alapítvány online konferenciát szervez „A negatív gyermekkori élmények hatása a szenvedélybetegségek kialakulására, a felismerés és a megelőzés lehetősége; kábítószer-prevenció az iskolapad mellett” témában.


A webkonferencia időpontja, 2020. szeptember 30. 9.00-17.25.
A közvetítés helyszíne a Bornemisza Péter Gimnázium Auditóriuma.
Az aktuális miniszteri rendelet értelmében helyszíni, személyes részvételre nem, kizárólag online részvételre van lehetőség.

A webkonferencia célja a negatív gyermekkori élmények és az általuk kialakuló egészségkárosító magatartásformák (pl. drogfogyasztás), betegségek és sajnos öngyilkossági arányszámok megismertetése az oktatási hálóban dolgozó szakemberekkel, a téma beemelése a köztudatba és az intézményi, döntéshozatali rendszerbe, felismeréséről és gyakorlati kezeléséről módszertani ajánlás kidolgozása.

A konferencia fővédnöke: Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

A webkonferencián való részvétel ingyenes, ugyanakkor az egyedi online hozzáférés miatt regisztrációhoz kötött, amit az alábbi felületen tehet meg, ahol a konferencia szakmai programja is elérhető: https://majbeteg.hu/konferencia-2020/.


Dr. Makara Mihály főorvos, a Májbetegekért Alapítvány kurátora, a Mindenki Akadémiája című műsorban bemutatta a negatív gyermekkori élmények és az általuk kialakuló egészségkárosító magatartásformák hatásainak vizsgálatát. Az alábbi linken megtekinthető a videó: https://www.youtube.com/watch?v=CusYLDM-ytY

Kérjük, hogy ossza meg online konferenciánk meghívóját azon Kollégáival is, akik tevőlegesen részt tudnak venni a negatív gyermekkori élmények felismerésében és megelőzésében a hazai oktatásban.
A program megvalósítását az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő KAB-ME-19-E számú programjából származó támogatás teszi lehetővé.
A Szervezőbizottság nevében tisztelettel,

Földi Katalin
Májbetegekért Alapítvány
konferencia@majbeteg.hu

 

 

  Kapcsolódó fájlok

  • meghivo 2.1 webkonf_weblapi kuldes

Ajánlott böngésző: Google Chrome 60.0.3112.113, Firefox 55.0.3 Ajánlott felbontás: 1366x768px